HTML

Maradj velünk Tapolca Baráti Kör

2008. december 7-én ismét népszavazás lesz, ahol Miskolctapolca jövőjéről kell felelősen dönteni, nevezetesen arról, hogy Miskolctapolca leváljon-e Miskolcról vagy sem.

Friss topikok

  • László: Megtudtam,hogy ide nem a helyi járat fog jönni hanem a sárgabusz!!!!Ehez mit szólnak???Ezt az Mv... (2008.12.11. 13:05) Meghívó
  • Annie: Én se értem, mire jó ez nekik... annyira vonzó lehetőség, hogy sárgabusszal járhatnak? :D (2008.12.06. 14:00) A barlangfürdő soha nem lesz "Tapolcafürdő" tulajdona!
  • Maradj velünk Tapolca Baráti Kör: Minidiktatúra avagy Leválását Előkészítő Bizottság A rendszerváltás szégyene a bizottság által ren... (2008.11.25. 10:51) Miért lenne jobb egyedül?
  • Balu: Ki a túró ez a Vanyó???!!! És milyen alapon ír alá a miskolctapolcaiak nevében???!!! Én spec nem... (2008.11.14. 21:38) Ki ismeri Vanyót?
  • Camina: Sajnos én nem szavazhatok, pedig mint tapolcai vállalkozót közvetlenül érintenek a helyi események... (2008.11.11. 19:20) Nem értem

Archívum

Gondolatok a levállásról

2008.11.25. 10:33 :: Maradj velünk Tapolca Baráti Kör

Tisztelt leválást kezdeményezők!

Leválni talán szép elgondolás! Fórumokat tartottak, hogy mi lehetett volna Tapolcán, mit,hogy rontott el a polgármester. Lehetőség volt támadni őt lakossági fórumokon az elmúlt időszakokban. De egy valami elkerülte az Urak és Hölgyek figyelmét. Hiszen minden figyelem a városvezetőségre figyel. Lakossági fórum sohasem volt olyan melyben a leválást kezdeményezők elmondták volna mit hogy terveznek megvalósitani a leválás után. Lakossági fórum melyben a tapocai lakosok egyaránt érveket és ellenérveket mondhatnának a leválásról. Ahol információt kaphatnánk arról,miként működne, vagy kik lennének az új település kulcsemberei. Miből élné tapolca az életét és fejlődne? Mert, valljuk be az üdültetésre sok mindent lehet mondani de tény,hogy leágazóban van. Az elmúlt években azt látom, hogy a panziók, hotelek, melyek sokáig a vendégektől voltak zsúfolva, mára már eltüntek. Erre nem lehet alapozni jövőt. Barlangfürdő lehetne ugyan bevételi forrás,de az kevés,hiszen a leválás után magas kiadások lesznek. Miből lenne a bevétel? A helyi vállalkozók vállalkozásainak kicsiny százaléka van itt jegyezve. Erről is kellene egy fórumot tartani, nem csak arról,hogy Káli Sándort mit miért tett vagy nem tett meg. Amíg nincs ilyen fórum milyen alapon akarnak leválni? Lehet megint elbukik ez az indítányozás, lehet,hogy 2 éve is ennek hiányában mondott kudarcot. Ezt vegyék figyelembe a leválás pártiak és kezdeményezők. Köszönöm. H. Tibi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maradjvelunktapolca.blog.hu/api/trackback/id/tr96787341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása