HTML

Maradj velünk Tapolca Baráti Kör

2008. december 7-én ismét népszavazás lesz, ahol Miskolctapolca jövőjéről kell felelősen dönteni, nevezetesen arról, hogy Miskolctapolca leváljon-e Miskolcról vagy sem.

Friss topikok

  • László: Megtudtam,hogy ide nem a helyi járat fog jönni hanem a sárgabusz!!!!Ehez mit szólnak???Ezt az Mv... (2008.12.11. 13:05) Meghívó
  • Annie: Én se értem, mire jó ez nekik... annyira vonzó lehetőség, hogy sárgabusszal járhatnak? :D (2008.12.06. 14:00) A barlangfürdő soha nem lesz "Tapolcafürdő" tulajdona!
  • Maradj velünk Tapolca Baráti Kör: Minidiktatúra avagy Leválását Előkészítő Bizottság A rendszerváltás szégyene a bizottság által ren... (2008.11.25. 10:51) Miért lenne jobb egyedül?
  • Balu: Ki a túró ez a Vanyó???!!! És milyen alapon ír alá a miskolctapolcaiak nevében???!!! Én spec nem... (2008.11.14. 21:38) Ki ismeri Vanyót?
  • Camina: Sajnos én nem szavazhatok, pedig mint tapolcai vállalkozót közvetlenül érintenek a helyi események... (2008.11.11. 19:20) Nem értem

Archívum

Miskolctapolca csakis Miskolc által van!

2008.11.25. 10:40 :: Maradj velünk Tapolca Baráti Kör

Tessenek megjegyezni, hogy Miskolctapolca csakis Miskolc által van!

Miskolctapolca Miskolc teremtménye, akinek jóban rosszban kötelessége lenne az őt létrehozó város mellett állnia. Hol vannak már azok az idők, mikor Miskolc "Acélváros volt", Tapolca meg a "néplavór"? Változtak a idők és Miskolcnak éppenséggel sokkal keményebb problémákat kell orvosolnia, mint néhány szentimentális ember lelkét pátyolgatni, hogy jaj hová lett a strand, meg, hogy nem úgy megyen a lángossütőm, mint 80-ban, meg ki fog zimmerferizni nálam számla nélkül ezután? A leválási szándék nem probléma megoldás, hanem néhány kistílú, egészében gondolkozni nem hajlandó, közösségi kompromisszumra képtelen egyed agyréme, holott már évekkel ezelőtt is lehetett volna konstruktív javaslatokkal előállni, ha Miskolctapolcán valóban élő, egymást ismerő közösség lenne és itt van a kutya elásva, mert ilyen közösség valójában nem létezik. Türelemmel kellene viseltetni Miskolc iránt, mert könnyedén be lehet látni, hogy egy valójában egymást személy szerint nem ismerő közösség nemhogy nem lesz életképes település, mindamellett a legunalmasabb kertváros szintjére süllyed. Elnézést azoktól, akik pont az ilyet szeretik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maradjvelunktapolca.blog.hu/api/trackback/id/tr98787345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása