HTML

Maradj velünk Tapolca Baráti Kör

2008. december 7-én ismét népszavazás lesz, ahol Miskolctapolca jövőjéről kell felelősen dönteni, nevezetesen arról, hogy Miskolctapolca leváljon-e Miskolcról vagy sem.

Friss topikok

  • László: Megtudtam,hogy ide nem a helyi járat fog jönni hanem a sárgabusz!!!!Ehez mit szólnak???Ezt az Mv... (2008.12.11. 13:05) Meghívó
  • Annie: Én se értem, mire jó ez nekik... annyira vonzó lehetőség, hogy sárgabusszal járhatnak? :D (2008.12.06. 14:00) A barlangfürdő soha nem lesz "Tapolcafürdő" tulajdona!
  • Maradj velünk Tapolca Baráti Kör: Minidiktatúra avagy Leválását Előkészítő Bizottság A rendszerváltás szégyene a bizottság által ren... (2008.11.25. 10:51) Miért lenne jobb egyedül?
  • Balu: Ki a túró ez a Vanyó???!!! És milyen alapon ír alá a miskolctapolcaiak nevében???!!! Én spec nem... (2008.11.14. 21:38) Ki ismeri Vanyót?
  • Camina: Sajnos én nem szavazhatok, pedig mint tapolcai vállalkozót közvetlenül érintenek a helyi események... (2008.11.11. 19:20) Nem értem

Archívum

Térjenek már észre!

2008.11.14. 12:23 :: Maradj velünk Tapolca Baráti Kör

Miskoltapolca leválási szándéka már régebben is felkeltette a figyelmemet, elég sokat olvasgatok a Borsod Onlineon, pedig már több éve az ország másik végében élek, ennek ellenére nagyon szeretek hazajárni szülővárosomba és valahol, mindig ez lesz az otthonom. "Külsősként" úgy veszem észre , hogy a város egyre csak szépül, és rengeteg jó dolog történik benne, amiknek régebben 5-10 éve nem sok nyoma volt.

Ehhez képest felháborítónak tartom, hogy egyes miskolctapolcai kalandorok önös érdekeik miatt képesek feszültséget, ellenségeskedést, mondhatni testvérháborút szítani.A türelmetlen és kicsinyes szakadároknak szerintem érdemes lenne empirikusan tekinteni Miskolcra (nem csak Miskolctapolcára) és belátni, hogy egy nagyváros fejlődéséhez bizony idő kell és nem kevés pénz.  Ott vannak Lyukó, Görömböly, Hejőcsaba, Martintelep, Diósgyőr jóval nagyobb problémái mégis inkább az összefogást választották, mert a bajban mutatkozik meg, hogy kik az igaz barátok, akikre számítani lehet. Szánalmas, hogy egyes tapolcaiak egy hisztis kislány módjára viselkednek. Térjenek már észre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maradjvelunktapolca.blog.hu/api/trackback/id/tr47768691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása