HTML

Maradj velünk Tapolca Baráti Kör

2008. december 7-én ismét népszavazás lesz, ahol Miskolctapolca jövőjéről kell felelősen dönteni, nevezetesen arról, hogy Miskolctapolca leváljon-e Miskolcról vagy sem.

Friss topikok

  • László: Megtudtam,hogy ide nem a helyi járat fog jönni hanem a sárgabusz!!!!Ehez mit szólnak???Ezt az Mv... (2008.12.11. 13:05) Meghívó
  • Annie: Én se értem, mire jó ez nekik... annyira vonzó lehetőség, hogy sárgabusszal járhatnak? :D (2008.12.06. 14:00) A barlangfürdő soha nem lesz "Tapolcafürdő" tulajdona!
  • Maradj velünk Tapolca Baráti Kör: Minidiktatúra avagy Leválását Előkészítő Bizottság A rendszerváltás szégyene a bizottság által ren... (2008.11.25. 10:51) Miért lenne jobb egyedül?
  • Balu: Ki a túró ez a Vanyó???!!! És milyen alapon ír alá a miskolctapolcaiak nevében???!!! Én spec nem... (2008.11.14. 21:38) Ki ismeri Vanyót?
  • Camina: Sajnos én nem szavazhatok, pedig mint tapolcai vállalkozót közvetlenül érintenek a helyi események... (2008.11.11. 19:20) Nem értem

Archívum

Miért lenne jobb egyedül?

2008.11.05. 17:34 :: Maradj velünk Tapolca Baráti Kör

Általában bármilyen témához ritkán szólok hozzá, de úgy érzem, most szeretném közzétenni gondolataimat. Először is tapolcai lakosként úgy érzem, hogy jól hangzik az, hogy önálló településként több lehetőség van a fejlődésre. Igen, ez nagyon jó lenne………de ezen és hasonló kijelentéseket mi támasztja alá, miért ilyen biztosak benne? Vannak tények, számadatok, amelyek megalapozottá teszik a fenti kijelentéseket? És ha igen, mikortól? Engem, mint kisgyermekes édesanyát megnyugtat az a tény, hogy folyamatos fejlődést tapasztalok. Egy gyönyörű, felújított óvodába járhattak, járhatnak gyermekeim. Az iskola padjait is koptatja kicsi lányom, kevés ilyen rendezett környezetű és folyamatosan karbantartott iskolát találni a városban. Csak nézzük meg, hogy az elmúlt években milyen szépek parkjaink, játszóterünk, már mint Tapolcán, mert mi ide járunk. Van- e még egy ilyen városrésze Miskolcnak, amelyre ennyi figyelmet és nem csak figyelmet szenteltek volna? Természetesen vannak olyan dolgok, amelyek nekem sem tetszenek: a stranddal szemközti torzó bódésor tényleg borzasztó és elkeserítő látványt nyújt. Ezúton kérem, ezek ellen tegyenek valamit. Úgy gondolom, hogy nekünk jó a Megyei Jogú Város szárnyai alá tartozni, egyenlőre nem tudom elképzelni, hogy egyedül is megállnánk a helyünket. Az önös érdekek által vezérelt kijelentések jelen pillanatban nem érdekelnek, mert egyenlőre nem érzem, nem látom, hogy mivel lenne jobb egyedül…………………

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maradjvelunktapolca.blog.hu/api/trackback/id/tr60752466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maradj velünk Tapolca Baráti Kör · http://maradjvelunktapolca.blog.hu/ 2008.11.25. 10:51:14

Minidiktatúra avagy Leválását Előkészítő Bizottság
A rendszerváltás szégyene a bizottság által rendezett lakossági fórum. A világ csúfsága, hogy egy olyan organizáció, amelyik azt mondja magáról, hogy a közt szolgálja, nem engedi be a sajtó képviselőit egy, a lakosság számára rendezett eseményre.

Ezt követően az agórán megjelent, hogy a főkolompos ultimátumot adott a helyi médiának, hogy azonnal közöljék le az általuk készített sajtóanyagnak nevezett koholmányt.

Na képzeld el, ha ezek hatalomhoz jutnak, az tutti, hogy saját törvényeket hoznak a parlamenttől függetlenül és biometrikus útlevél kell azoknak, akiknek nincs miskolctapolcai lakcímkártyájuk.

Aztán az is lehet, hogy nem falu lesz, hanem önálló királyság, egy állam az államban egy minidiktatúra.

Tényleg van olyan, aki ezeket akarja támogatni?
süti beállítások módosítása